The Hangover;het ultieme mannenfeestje PDF Afdrukken E-mail
Ciné
door Peter Heyns   
maandag 13 juli 2009 08:33

Ideeën nodig voor een vrijgezellenavond? Trek dan naar de bioscoop voor The hangover, het verhaal van de ultieme vrijgezellenparty die grandioos uit de hand loopt.

Vier mannen vertrekken voor wat een onvergetelijk weekend Las Vegas moet worden. De reden voor dit feestje is Doug’s nakende huwelijk. Zijn ook van de partij; Stu een ietwat seuterige tandarts die zwaar onder de sloef ligt bij zijn vriendin, Phil een leraar die amper het niveau van zijn studenten overstijgt en Alan de zonderlinge broer van de aanstaande bruid. Op het menu staan strippers,gokken en vooral drank. Wanneer het gezelschap de volgende ochtend ontwaakt blijkt het feestje iets anders gelopen te zijn dan verwacht en er is zelfs iemand vermist…

 

 

Wat The Hangover  zo leuk maakt is niet het verhaal, maar wel de saus waarin het geserveerd wordt. Veel flauwe grappen, verwachte en onverwachte plotwendingen en kolossale overdrijvingen. Ideaal voer voor een avondje hersenloos entertainment, wat welgekomen is op een warme zomermiddag.

Rep u dus naar de cinema als u ook eens wilt lachen met iemand anders zijn zatte stoten of gewoon wil genieten van een hoop flauwe humor. Het casino van Oostende kan alvast vooruitblikken op een zomer vol straffe stoten en dronken vrijgezellen.

 

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: