Have A Star Wars Christmas! PDF Afdrukken E-mail
Artikel
door PJ Symons   
maandag 06 december 2010 12:44

Kerstmis is fantastisch: cadeautjes krijgen, je ongemerkt zat zuipen op familiefeestjes om enigszins aan de Kerstcrap te ontsnappen, mensen die overdreven vriendelijk zijn, lachende kindertjes, sneeuw, lichtjes en twinkelingetjes,… Eigenlijk is Kerstmis crap. Om de feestdagen toch iets draaglijker te maken stellen wij een verhuis naar de Dark Side voor. 10 Star Wars kerstcadeau’s die wij graag onder de kerstboom zouden zien.

 


1 Levensgrote Boba Fett buste

Boba Fett Buste


Het is groot (levensgroot!), duur (een goeie 650euro) maar ook uitzonderlijk awesome.


2 Lightsaber paraplu

Lightsaber paraplu


Want zelfs Star Wars-fans staan niet graag in de regen. Het perfecte wapen voor de aspirant Jedi om het tegen de natuur op te nemen.


3 Chewbacca-jas van Adidas

Adidas Chewbacca


Adidas had al Jabba –en Boba Fett-schoenen, maar in de Chewie-collectie smeten ze er nog snel een jas bij. Die er verdomd warm uitziet.


4 R2-D2 lichtgevende klok

R2D2


Heel erg praktisch.


5 Vintage brooddoos en broodvormen

Star Wars Brooddoos


Je moet al Gene Simmons heten om dit soort crap uit te vinden, maar ik zou heel erg gelukkig zijn mocht ik een broodje kip curry in de vorm van de Millenium Falcon in die schitterende brooddoos terugvinden.


6 Ruimtemonster ovenwant

star wars ovenwant


Gebaseerd op die gigantische dikke slang uit The Empire Strikes Back.


7 Keukenschorten van prinses Leia en Darth Vader

prinses Leia keukenschort


De kans dat je vriendin zich ooit als prinses Leia zal verkleden is erg klein (trust me), vandaar dat dit wel eens een leuk geschenk kan zijn. Met ook een Darth Vader-editie voor de fetisjisten.


8 De Wampa mat

wampa mat


Een jachttrofee voor de ware Star Wars-fan, minder gevaarlijk dan er zelf een te schieten. White trash prinses Leia niet inbegrepen.


9 Tuin Jawa

tuin jawa


Tuinkabouters zijn verschrikkelijk kitsch, Tuin Jawa’s niet. Bij het kleine beeldje van de bewoner van Tatooine zitten ook nog handschoenen, een tuinslang en een CD met tuintips van Koen De Bouw.


10 Deluxe AT-AT

 

deluxe At-At
Speelgoed gigant Hasbro doet ons nog het beste cadeau van allemaal: een AT-AT mét actiefiguren in een schitterende deluxe uitvoering.

 

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: