The Psychedelic Playlist - Speeding For A High PDF Afdrukken E-mail
Artikel
door Administrator   
zondag 10 maart 2013 02:50
Artikelindex
The Psychedelic Playlist - Speeding For A High
Pagina 2 - Hip Hop Voor Lowriders On a High
Pagina 3 - The Psychedelic Take-Over!
Alle pagina's
 
De rush naar de high. Je hart dat de vetzakkerij - wat dat ook mag zijn - doorheen je gehele lichaam begint te pompen. Hersencellen die botsen, of net in mekaar gaan overvloeien. De uren, minuten of seconden (afhankelijk van de hoeveelheid en de soort vetzakkerij) waarop je lichaam toeleeft naar en zich overgeeft aan de high, voelen aan alsof Schumacher (die van toen in de tijd, op z'n hoogtepunt) z'n Ferrari onophoudelijk laat patineren in je schedelpan. Wat ons betreft heet dat het perfecte moment om in de wagen te stappen en die rush te gebruiken als breekijzer voor de speed limits terwijl gelijdelijk aan de high je denken gaat benevelen en de plots idyllische city lights je de rit van je leven bezorgen. In deze Psychedelic Playlist voorzien we u van enkele songs om het gaspedaal mee te folteren én daarnaast een soundtrack voor some acid sight-seeing.
 
 
 
ROCK THE RUSH - ZWETERIGE ROCK VOOR STONERS MET EEN AUTOMOBIEL 
 
Car in space
 
 
Hoe geniaal ook, het wordt geen lijst met songs als deze (classic rock, country rock en de best of van Bon Jovi zijn voor de volgende keer):

 
 
 


Wat dan wel? Doe u tegoed aan het type vetzakkerij dat u prefereert, en dive in. Tunes die aanspraak maken op het kwaliteitslabel 'Goe Vur In Den Otto' - cfr. deze awesome page op Feestboek. 


1. Butthole Surfers - Ulcer Breakout2. Ministry - Jesus Built My Hotrod3. Red Fang - Wires4. Queens Of The Stone Age - Go With The Flow + Feel Good Hit Of The Summer
5. Audioslave - Show Me How To Live6. Fu Manchu - Drive7. Clutch - Mr. Shiny Cadillackness8. Big Chief - Drive It Off9. Deep Purple - Highway Star10. The Bevis Frond - Mediaeval Sienese Acid Blues(En een extraatje van de firma: Rush - Red Barchetta)


 


 

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: