Graspop 2013 - Op de Kempen kunt ge àltijd rekenen PDF Afdrukken E-mail
Artikel
door Ronny H.   
donderdag 18 april 2013 13:50
Artikelindex
Graspop 2013 - Op de Kempen kunt ge àltijd rekenen
Zaterdag
Zondag
Alle pagina's


Ja kijk: als Wacken denkt ons een plezier te doen met headliners als Rammstein, Doro, Sabaton en Deep Purple zijn ze nun total verrückt. Fucking Duitsers. Altijd hetzelfde: wanneer ze aan de winnende hand lijken slagen ze er toch nog in om er een potje van te maken. De Kempen, dààr kan je pas op rekenen. Graspop was altijd al degelijk tot zelfs goed, maar dit jaar hebben ze wel erg hun best gedaan. Ok, dat logo en de festivalmerchandise kunnen beter - verkoop die ontwerpen gewoon door aan een pedofiele Japanse gothic seksclub - maar verder geen klachten over GMM. Toppers: Down, Twisted Sister, Clutch, Iron Maiden, King Diamond, Kreator en fucking Tankard.

 gmmVRIJDAG

Twisted Sister

Dee Snider zorgde vorig jaar met een middagset voor het hoogtepunt van GMM12. Benieuwd of hij deze keer als headliner We're Not Gonna Take It nog een vijftal minuten langer zal kunnen rekken.
Kreator

Teutonic Thrash is àltijd goed want Duitsers hebben geen off-days. En Mille Petrozza is àltijd in vorm. Mille Petrozza is een goeie Duitser.
Coal Chamber


Noem Coal Chamber niet zomaar nu metal of Dez Fafara komt uw arm afbijten.
Mayhem

Minder spectaculair nu de True Norwegian Black Metal legendes het zonder corpse paint doen maar muzikaal nog altijd de perfecte remedie tegen Dimmu Borgir.
Grave Digger

Duitse old school heavy metal met - hou u vast - Schotsche/Keltische thematieken. Schreven met onderstaande track wel een onsterfelijk anthem.
Prong

Touren als een maniac en zelfs het geduld hebben om in Danzig's liveband te spelen, Tommy Victor verdient veel meer van uw respect dan wat hij nu krijgt.
Rotting Christ

Black metal uit Griekenland, alleen dat al. Superieure black metal, ook nog eens.

  

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: