The Psychedelic Playlist - Cat Claw, Lechorous Gaze & Danava in Trix + Lost in discogs.com PDF Afdrukken E-mail
Artikel
door *   
vrijdag 17 mei 2013 22:33
Artikelindex
The Psychedelic Playlist - Cat Claw, Lechorous Gaze & Danava in Trix + Lost in discogs.com
Lost in discogs
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Alle pagina's


Een nieuwe aflevering van The Psychedelic Playlist, in twee delen deze keer. Deel 1: wat u gemist heeft als u niet aanwezig was op het avondje heerlijk psychedelisch rocken met Cat Claw, Danava en Lechorous Gaze in Trix op 15 mei. Deel 2: zoek willekeurig en in het wildeweg een verkoper met een aardige catalogus op discogs.com, ploeg doorheen zijn aanbod en laat u verleiden op basis van wat u kent en goed vindt, of ga voor de stuff die u niet kent waarvan de hoes/titel/beschrijving prikkelt. Hierbij ons resultaat.

ASG - Blood Drive

 1 Cat Claw - Golden God

Zou Black Sabbath-gitarist Tony Iommi zo'n 25 jaar geleden eens stevig scheef gepoept hebben hier in Vlaanderen? En is het mogelijk dat ook diens drummer Bill Ward in diezelfde periode een Vlaamsche schone vol gestoken heeft? Moet wel want de langbenige gitariste van Cat Claw heeft dezelfde aanleg voor steengoeie, unieke, pakkende, slepende en hevig scheurende riffs als Iommi, terwijl de besnorde drummer er een paar gefileerde uppercuts onder kletst. Langzaam maar zeker blijven de psychedelische stoner tracks van Cat Claw groeien en ontbolsteren. Keep an eye on these two.
2 Lecherous Gaze - Frustrated


The Ramones meets Thee Oh Sees. Een zanger die belachelijk hard zijn best doet om op Joey Ramone te lijken (strakke jeans, lederen frakske, lederen handschoentjes, zonnebril, lange zwarte haren, gebrabbel) en gedurende de set anderhalve sixpack in zijn kas kapt: meer moet dat voor ons niet zijn op een woensdagavond.
3 Danava - Shoot Straight With A Crooked Gun

They play psychedelic rock and they play it right. 

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: