Concertagenda Juni - Stevig Opwarmen voor de Festivals PDF Afdrukken E-mail
Artikel
door Administrator   
zaterdag 25 mei 2013 00:56
Artikelindex
Concertagenda Juni - Stevig Opwarmen voor de Festivals
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Alle pagina's

.

Laat de zomer (en de lente ook!) nog maar even achterwege want in juni is het toch vooral nog binnen in de concertzalen te doen (totdat Graspop begint natuurlijk, op vrijdag 28 juni). Net zoals mei dat al was (goed gedaan mei!) wordt juni een topmaand voor concerten met oa Planet Caravan festival in Trix (met oa Uncle Acid And The Deadbeats, Om, Condor Gruppe, Alvarius B, Master Musicians of Bukkake,...), Steve Earle, Guardian Alien, CeDell Davis, Slayer, Mastodon, QOTSA, Toxic Shock en... 3 Doors Down.

Guardian Alien


1 Juni: UNCLE ACID AND THE DEADBEATS - Planet Caravan Festival, Trix, Antwerpen

Op Roadburn nog ietwat wankelend live, maar tegen het Planet Caravan festival in Trix vast en zeker helemaal warm gelopen. Black Sabbath meets Ghost B.C. maar dan nog graver dan hoe dat op dit digitale papier klinkt. Ook op 1 juni op Planet Caravan: Wolf People, Master Musicians of Bukakke, Alvarius B (+ DJ Alan 'Sun City Girls & Sublime Frequencies' Bishop)
& FORTAROCK XL FESTIVAL - Goffertpark, Nijmegen (NL)

Met Motörhead, Mastodon, Amon Amarth, Kreator, Entombed, Amenra, Hatebreed, Volbeat. En ja, ook met Rammstein, Opeth, Airbourne, Finntroll en Delain, ja.


2 Juni: OM - Planet Caravan Festival, Trix, Antwerpen


Als Al Cisneros het zelf nalaat om zijn eigen concert te verstoren wordt de show van Om het soort begeesterde trip waarvan u gaat vloeken dat u uw drugs niet beter opgespaard had voor een gelegenheid die het zonder natuurlijke high moet stellen. De enige soort drum and bass die bestaansrecht heeft. (De nogal potsierlijke en pseudo-historische teksten over het Byzantijnse Rijk neemt u er als vanzelf bij - dat durfde Cisneros bij Sleep ook al eens te flikken, natuurlijk). Ook op 2 juni op Planet Caravan: Condor Gruppe, Asteroid, Head Of Wantastiquet en Ignatz.
& RODEO STONER NIGHT - Antwerp Music City, Borgerhout

Met Ape Machine (US), Pyramidal (ES), Nightstalker (whatever de afkorting voor Griekenland is), Wheel Of Smoke (Tobbackgrad) en Gammaburst (Antwerpen)

4 Juni: STEVE EARLE & THE DUKES - Cactus Club@MaZ, Brugge

Steve Earle is een van de laatste echte country(folk) badasses die (als hij niet loopt te acteren in series als The Wire of Treme) nog staalhard tegen de schenen van The Man schopt. Beluister de plaat Exit 0 uit '87 en u weet meteen waarom hij zijn The Dukes meebrengt als er keet geschopt moet worden.
5 Juni: GUARDIAN ALIEN - 4AD, Diksmuide

Aka het hobbyproject van Greg Fox, drummer van oa Liturgy en Dan Deacon. Experimentele en psychedelische noiserock met tribal drums uit de jungle van Brooklyn.
 

© 2009 - 2010 cultusonline

Meer artikels:
Interviews
Albumreviews
Concertrecensies
Filmreviews
DVDreviews
Filmartikels
Muziekartikels
Flashback
Meer film: